Musik

Dans

Drama

Billedkunst

Vinterferieaktivitet

Hvad skal du lave i din vinterferie?

Hvad med at danse og være med til at skabe en danseperformance - eller være med i et pigeband, hvor der skal synges og spilles pop og rock?

#DanceCamp18 - læs mere og tilmeld dig

#PopRock-band for piger - læs mere og tilmeld dig

 

Ishøj Synger

"Jeg vil glæde mig til den 28. februar, hvor Ishøj Synger igen...” - citat Anker Nielsen, Valby

Anker kan roligt glæde sig til onsdag d. 28. februar kl. 19, hvor aftenen står på ro og fordybelse med aftensange fra nær og fjern, og hvor gospelkoret Ice Glory vil lyse aftenen op med livsbekræftende gospelsange!

 

Læs mere

Musikalsk Legestue

Nu kan du tilmelde dig forårssæsonens gratis tilbud til de små på 2 til 5 år - Musikalsk Legestue på Ishøj Bibliotek lørdage kl. 10.15-11.00.

Læs mere

Ishøj Kulturpakke

Kulturpakken består af kreative workshops for børn og unge, og forberedende kurser for pædagoger og lærere. De udvalgte workshops følger hhv. de pædagogiske læreplaner og folkeskolens Fælles Mål, og er derfor tænkt som et supplement til det daglige arbejde.

Læs mere

Kulturskolekanalen

Se et udvalg af videoerne her eller find dem under de enkelte fag (i menuen til venstre under 'Undervisningstilbud') Se alle videoerne fra Kulturskolen på Kulturskolekanalen på YouTube.

 

Se alle videoer

Ishøj Kulturskoles kalender

Loading

Ishøj Kulturskole

  • Vejledalen 9
    2635 Ishøj

    Kontorets åbningstider:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mandag - torsdag: kl. 9-14 og fredag: kl. 9-12

  • Telefon: 4357 6060
  • E-mail: kulturskolen@ishoj.dk
 

} } ('#login').modal('show'); } }