Kulturen i Ishøj

Mangler du et overblik over kulturelle arrangementer i Ishøj?

I 2008 udviklede Ishøj Kommune en fælles portal til oplevelser i Ishøj i form af hjemmesiden www.detskeriishøj.dk. Hjemmesiden har nu gennemgået en gedigen make-over og giver et nemt og hurtigt overblik over de kulturelle arrangementer i Ishøj.

Hjemmesiden detskeriishøj.dk er blevet opdateret med et mere overskueligt og brugervenligt udseende. Hjemmesiden er tænkt som en oplevelsesportal, hvor man let og hurtigt kan få et overblik over de offentlige kulturarrangementer, der finder sted i Ishøj. Derudover indeholder siden informationer om de forskellige kulturinstitutioner i Ishøj og steder du kan tage hen og opleve Ishøj.

Kulturskolens aktiviteter bliver også lagt på detskeriishøj.dk, så du kan altid følge med i hvad vi og alle de andre kulturinstitutioner finder på, ved at besøge hjemmesiden.

Du kan gå på opdagelse på detskeriishøj.dk her

Ishøj Kulturskole

  • Vejledalen 9
    2635 Ishøj

    Kontorets åbningstider:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mandag - torsdag: kl. 9-14 og fredag: kl. 9-12

    EAN nr.: 5798 0089 58922

  • Telefon: 4357 6060
  • E-mail: kulturskolen@ishoj.dk