Klaverkoncert

Koncert med Yansong Xu

Kom og få en musikalsk stjerneoplevelse, hvor der bliver spillet på alle tangenter! Den kinesiske pianist Yansong Xu gæster Ishøj Kulturskole med et spændende klassisk program torsdag d. 14. september kl. 19

Er kinesere ligeså dygtige og hurtige på tangenterne, som de er til at svinge battet i bordtennis? Det kan man måske blive klogere på til koncerten med det kinesiske klavertalent Yansong Xu, som skaber flotte resultater ved klaverkonkurrencer rundt om i verden.

Til dagligt studerer Yansong Xu på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos professor Nina Gade, hvor han er tilknyttet Music Confucius Institute – institut for kinesisk musik. Her er han sammen med andre dygtige kinesiske musikere med til at promovere kinesisk kultur og musiktradition.

Til koncerten på Kulturskolen vil han dog primært holde sig til de vestlige komponister med et program af Haydn, Granados, Chopin og Mussorgsky.

Koncerten er gratis og alle er velkomne.

 

Ishøj Kulturskole

  • Vejledalen 9
    2635 Ishøj

    Kontorets åbningstider:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mandag - torsdag: kl. 9-14 og fredag: kl. 9-12

  • Telefon: 4357 6060
  • E-mail: kulturskolen@ishoj.dk
 

} } ('#login').modal('show'); } }