Kom og syng!

Kom og syng!

Kom og syng med – oplev glæden ved at synge sammen med andre!

På Vestegnens Kulturuges første dag – mandag d. 11. september kl. 19 – inviterer Kulturskolen til sprudlende fællessang i vores dejlige sal, der til dagen vil være indrettet som café.

Efter en velfortjent sommerferie tager vi her på Kulturskolen hul på endnu en sæson med masser af musik, dans og kreativitet, og hvad kunne være bedre end at starte den nye sæson med at synge sammen!

Fællessang skaber fællesskab! - det vil vi på Kulturskolen gerne hylde ved at invitere alle til en hyggelig aften, hvor man på egen krop kan mærke glæden ved at synge sammen med andre.

Kor, sangelever og lærere vil være med til at løfte tonerne og aftenen til nye højder og alle medvirkende ved dette caféarrangement vil med garanti gå nynnende hjem med ny energi og godt humør.

Der er gratis adgang til arrangementet!

Ishøj Kulturskole

  • Vejledalen 9
    2635 Ishøj

    Kontorets åbningstider:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mandag - torsdag: kl. 9-14 og fredag: kl. 9-12

  • Telefon: 4357 6060
  • E-mail: kulturskolen@ishoj.dk
 

} } ('#login').modal('show'); } }