KONCERTER; UDSTILLINGER; OPTRÆDEN

I lærer at præsentere jer selv og det, I arbejder med. I får også redskaber til at skabe jeres egne værker – danse, melodier og billeder.

For de mindste elever er det en slags leg. For de ældre elever er arbejdet med improvisationen og komposition mere struktureret. Sammen med de andre elever på Kulturskolen er I mindst en gang i løbet af året en del af koncerter, performances og udstillinger. Når I skal arbejde mange sammen hen imod et fælles resultat, og hvis det skal være godt, er disciplin vigtigt. I sammenspils-situationen trænes I i at lytte til andre og kommunikere med dem. Noget af det mest udviklende er at spille og udtrykke sig foran et publikum. Lige meget om det er bedstemor eller en fyldt koncertsal.

Efterhånden ved I mere og mere og kan mere og mere. I indgår i et fællesskab og oplever, hvordan det føles, når sammenspillet og musikken pludselig giver jer og musikken, dansen eller teatret "luft under vingerne". Vi bruger udtrykket 'Samklang'! I de situationer får I mulighed for at vise familie og kammerater, hvad I kan og vil. Med jeres dans, musik, teater eller billedkunst. De oplevelser, kan I altid vende tilbage til.

} } ('#login').modal('show'); } }