Lærer i sang, kor og sammenspil

Ishøj Kulturskole søger initiativrig lærer til undervisning i sang, kor og sammenspil fra slut august 2018. I ansættelsen indgår undervisning i folkeskolen sammen med andre af kulturskolens lærere. Stillingen kan evt. kombineres med undervisning i forskoleområdet.

Forventet ansættelsesomfang: ca. 10/37. Skemaet er placeret mandag og onsdag.

Ansøgeren må have baggrund for og erfaring med

• undervisning af børn, unge og voksne på begynder- og videregående niveau
  • gruppe- og soloundervisning
  • korledelse af børn, unge og voksne
  • tværfagligt vokal- og instrumentalsammenspil
  • genremæssig bredde
  • egen udøvende virksomhed som musiker

Ishøj Kulturskole er en dynamisk kulturskole i Københavnsområdet med et højt aktivitetsniveau.

Løn efter overenskomst mellem KL/FMM.

Yderligere oplysninger

kan fås hos souschef Gitte Sivkjær mail: gsi@ishoj.dk eller kulturskoleleder Anna Daub Svanholt, 20789965.

Ansøgningen bedes bilagt CV, eksamensbeviser, udtalelser m.v. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 15. august 2018

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ansøgningsfrist:
3. august 2018