Lærer i slagtøj, slagtøjssammenspil og rocktrommer til Ishøj Kulturskole

Ishøj Kulturskole søger initiativrig og udadvendt lærer til undervisning i slagtøj, rocktrommer og slagtøjssammenspil fra september 2018 eller start efter aftale.

Ishøj Kulturskole har en lang tradition for undervisning i slagtøj og slagtøjssammenspil. Vi har et ønske om at styrke den rytmiske profil og tilbyder som noget nyt undervisning i rocktrommer.

Ansættelsesomfanget er på 7/37. I dette indgår bl.a. undervisning, forberedelse, koncerter, møder osv. Skemaet er placeret om onsdagen.

Om dig

Du møder dine kollegaer og eleverne med entusiasme og empati og forstår at tilrettelægge din undervisning ud fra den enkelte elevs niveau og ønsker. Du er nysgerrig og åben over for nye måder at undervise på og har lyst til at indgå i tværfaglige samarbejder og udviklingsprojekter.

Du er uddannet fra konservatoriet og har erfaring med:

• undervisning af børn, unge og voksne på begynder- og videregående niveau i klassisk slagtøj, slagtøjssammenspil  og rocktrommer
  • solo- og holdundervisning
  •  tværfagligt instrumentalsammenspil
  • egen udøvende virksomhed som musiker

Om os

Ishøj Kulturskole er en dynamisk kulturskole i stor udvikling. Vi tilbyder undervisning til alle aldersgrupper. Vi har stort fokus på det tværfaglige samarbejde både internt i Kulturskolen, men også på tværs i kommunen og med andre kommuner. Vi prioriterer samarbejdet mellem lærerne højt og forventer at alle deltager aktivt i det faglige kollegiale samarbejde og arbejder for kommunens overordnede mission: Vi er til for borgeren og det kommunale fællesskab.

Løn efter overenskomst mellem KL/FMM.

Yderligere oplysninger

kan fås hos souschef Gitte Sivkjær mail: gsi@ishoj.dk eller kulturskoleleder Anna Daub Svanholt, 20789965

Ansøgningen bilagt CV, eksamensbeviser, udtalelser m.v. sendes via dette link

senest den 26. august 2018.  Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag den 3. september.