Afbud og aflysning af undervisningen

• Elever skal melde afbud ved sygdom eller andet fravær. Send en sms til din lærer!
  • Eleven har intet krav på at få den forsømte time erstattet eller det indbetalte beløb tilbagebetalt. Dette gælder også, selvom forsømmelsen skyldes deltagelse i lejrskole, skoleudflugt og lignende.

• Aflysninger fra Kulturkolens side vil så tidligt som muligt blive meddelt eleven/forældrene via sms. Det er derfor meget vigtigt, at vi har jeres rigtige mobilnumre! Undervisningen søges dog overtaget af en vikar, eller så vidt muligt gennemført på et senere tidspunkt.

• Det kan forekomme, at læreren er fraværende enkelte gange i forbindelse med evt. kurser, arrangementer eller andet. Kulturskolen forsøger at skaffe vikar, men kan blive nødt til at aflyse undervisningen.

• Hvis Kulturskolen har aflyst undervisningen mindst 4 gange, tilbagebetales for meget betalt kontingent ved sæsonens afslutning.

} } ('#login').modal('show'); } }