FÆLLESSKAB

At være en del af Kulturskolens aktiviteter involverer hele familien. Familierne må meget gerne komme på Kulturskolen og følge undervisningen, se og opleve koncerter og visninger og spørge ind til, hvordan det går. Omvendt er det også vigtigt, at forældrene giver eleverne mulighed for at tage musikken, dansen, teatret og billedkunsten med hjem. I skal gerne kunne øve derhjemme. Og det er vigtigt, at det kan ske uden at omgivelserne oplever det som larm. 
At beskæftige sig med musik, teater og billedkunst er en proces. Man er hele tiden er på vej ind i noget eller et andet sted hen. Forældrene må også gerne spørge ind til, hvordan det går? Og eleverne må gerne lave egne små koncerter for familien! 

Ishøj Kulturskole

  • Vejledalen 9
    2635 Ishøj

    Kontorets åbningstider:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mandag - torsdag: kl. 9-14 og fredag: kl. 9-12

    EAN nr.: 5798 0089 58922

  • Telefon: 4357 6060
  • E-mail: kulturskolen@ishoj.dk