MUSIK, BILLEDKUNST, DANS, TEATER

Kulturskolen er stedet, hvor I – sammen med professionelle undervisere og kunstnere – kan kaste jer ud det.

Dans, musik, teater eller billedkunst kan være mange forskellige ting. Nogle vil gerne danse showdanse, nogle vil skabe deres egne danse eller egne sange og melodier. Andre ønsker at kunne akkompagnere melodier/sang, andre ønsker sig at lære at improvisere. Nogle er vilde med de klassiske udtryk, andre har mere lyst til at smage på nogle af de nyere kunstneriske udtryk. Uanset hvilke interesser, du kommer med, giver Kulturskolen mulighed for at udforske og udvikle dine interesser.

Når I fordyber jer i dans, musik, teater eller billedkunst er der både perioder, hvor I arbejder alene, alene sammen med jeres egen lærer eller Kulturskolens lærer eller sammen med de andre elever på Kulturskolen. Uanset om I arbejder alene eller i en gruppe lærer I at beherske det valgte instrument, kroppen eller stemmen. I lærer også, hvordan I skal øve jer og træne, så I får mest ud af det.

Ishøj Kulturskole

  • Vejledalen 9
    2635 Ishøj

    Kontorets åbningstider:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mandag - torsdag: kl. 9-14 og fredag: kl. 9-12

    EAN nr.: 5798 0089 58922

  • Telefon: 4357 6060
  • E-mail: kulturskolen@ishoj.dk