Billedkunst


Tegne- & Maleværksted
 
 
 
 
 
 

Billedkunst for voksne

Tegne- & Maleværksted

Det handler om det klassiske formelle billedsprog - blandt andet komposition, lys og skygge, valør, rum kontra flade, tegne- og maleteknikker.
 
Kurserne vil ligeledes benytte teoretiske overvejelser som billedanalyse, kunsthistorie, æstetisk filosofi mv. 
 
Gennem praktiske formelle opgaver får deltagerne metoder til at udvikle deres eget billedsproglige ordforråd og udtryk. Der er tale om intensive forløbhvor det er en forudsætning, at man er indstillet på koncentration og fordybelse.

Der vil være korte oplæg, og derefter løsning af øvelser og opgaver med afsluttende gennemgange både enkeltvis og i fælles forum. Du kan vælge at lave øvelserne enten ved at tegne eller male. Ingen forudsætning er nødvendig ud over lysten til fordybelse og koncentration og lysten til at arbejde med billedet indenfor definerede øvelser og opgaver. 
 
Sted
Ishøj Kulturskole, Vejledalen 9, 2635 Ishøj. Billedkunst lokale 2.

 

 

       


Tilmelding

Ishøj Kulturskole

  • Vejledalen 9
    2635 Ishøj

    Kontorets åbningstider:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Mandag - torsdag: kl. 9-14 og fredag: kl. 9-12

  • Telefon: 4357 6060
  • E-mail: kulturskolen@ishoj.dk