Skip to the content

Saxofon- og klarinetlærer 

Ishøj Kulturskole søger initiativrig og udadvendt lærer til undervisning i saxofon, klarinet og sammenspil pr. 1. oktober 2022 eller snarest muligt herefter

Ansættelsesomfanget er på ca. 7/37.  Skemaet er placeret om mandagen. Derudover er der møder, elevkoncerter og diverse andre arrangementer i løbet af undervisningsåret, som indgår i ansættelsesgraden. Der vil være mulighed for udvidelse af ansættelsen. 

Om dig

Du møder dine kollegaer og eleverne med entusiasme og empati og forstår at tilrettelægge din undervisning ud fra den enkelte elevs niveau og ønsker. Du er udadvendt, nysgerrig og åben over for nye måder at undervise på og har lyst til at indgå i tværfaglige samarbejder og udviklingsprojekter.

Derudover er du uddannet fra konservatoriet og har erfaring med:

  • undervisning af børn, unge og voksne fra begynder til videregående niveau
  • gruppe- og soloundervisning
  • undervisning i folkeskolen (hvis ikke du har erfaring med det, skal du have lyst og mod på det)
  • sammenspil
  • genremæssig bredde

 

Om os

Ishøj Kulturskole er en dynamisk kulturskole i stor udvikling. Vi tilbyder undervisning til alle aldersgrupper. Vi har stort fokus på det tværfaglige samarbejde både internt i kulturskolen, men også på tværs i kommunen og med andre kommuner. Vi prioriterer samarbejdet mellem lærerne højt og forventer, at alle deltager aktivt i det faglige kollegiale samarbejde og arbejder for kommunens overordnede mission: Vi er til for borgeren og det kommunale fællesskab.

Løn efter overenskomst mellem KL/FMM.

Yderligere oplysninger

kan fås hos souschef Gitte Sivkjær på tlf. 40265418 eller på mail: gsi@ishoj.dk

Ansøgning, bilag, cv, eksamensbeviser, udtalelser m.v. sendes via linket

senest den 20. september 2022
Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 26. september  

 

Søg stillingen på Ishøj kommunes hjemmeside