Skip to main content Skip to footer

Underviser til violin på Ishøj Kulturskole

Ishøj Kulturskole er en dynamisk kulturskole i stor udvikling. Med fokus på at skabe kreative fællesskaber for alle, tilbyder vi undervisning og aktiviteter til alle aldersgrupper i musik, dans billedkunst og drama. Vi arbejder tværfagligt sammen både internt i kulturskolen, men også på tværs i kommunen og med andre kommuner. Vi prioriterer samarbejdet mellem lærerne og efteruddannelse højt.

Ishøj Kulturskole søger en violinlærer pr. 1. august 2024. Stillingen er på ca. 8/37. Udover violinelever, vil du også indgå i et fast samarbejde med de andre strygerlærere om sammenspil og strygerprojekter i folkeskolen. Derudover er der møder, elevkoncerter og diverse andre arrangementer i løbet af undervisningsåret. Skemaet er placeret om onsdagen. Der er 5 personalemøder i løbet af året, som er tirsdag formiddag, hvor du skal kunne deltage.

Om dig

Du forstår at tilrettelægge din undervisning ud fra den enkelte elevs niveau og ønsker. Du møder eleverne og dine kollegaer med entusiasme og empati. Du er udadvendt, nysgerrig og åben over for nye måder at undervise på og har lyst til at indgå i tværfaglige samarbejder og udviklingsprojekter.

Du er uddannet fra konservatoriet og har gerne erfaring med:

  • undervisning af børn, unge og voksne fra begyndere til let øvede
  • gruppe- og soloundervisning
  • sammenspilsundervisning
  • skoleprojekter (hvis du ikke har det, sørger vi for, at du får kompetencer til at kunne det)
  • genremæssig bredde – meget gerne med folkemusik og rytmisk violin

Løn efter overenskomst mellem KL/FMM.

 

Yderligere oplysninger

kan fås hos souschef Gitte Sivkjær frem til den 5. juli 2024 på 40265418

Ansøgningen bilagt CV, eksamensbeviser, udtalelser m.v. sendes via linket

senest den 5. august 2024.  Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 8. august 2024.

Underviser til klaver og klaversammenspil på Ishøj Kulturskole

Ishøj Kulturskole er en dynamisk kulturskole i stor udvikling. Med fokus på at skabe kreative fællesskaber for alle, tilbyder vi undervisning og aktiviteter til alle aldersgrupper i musik, dans, billedkunst og drama. Vi arbejder tværfagligt sammen både internt i kulturskolen, men også på tværs i kommunen og med andre kommuner. Vi prioriterer samarbejdet mellem lærerne og efteruddannelse højt.

Ishøj Kulturskole søger en klaverlærer pr. 15. august 2024 eller hurtigst muligt herefter. Stillingen er på ca. 14/37. I stillingen indgår både soloundervisning, hold med 2 elever og klaversammenspil på både begynder og øvet niveau. Derudover er der møder, elevkoncerter og diverse andre arrangementer i løbet af undervisningsåret som også indgår i ansættelsesgraden. Skemaet er pt. placeret mandag og tirsdag. Undervisningen foregår på kulturskolen, hvor vi har gode rammer og instrumenter.

Om dig

Du forstår at tilrettelægge din undervisning ud fra den enkelte elevs niveau og ønsker. Du forstår vigtigheden af det relationelle i undervisningen og møder eleverne og dine kollegaer med entusiasme og empati. Du er udadvendt, nysgerrig og åben over for nye måder at undervise på og har lyst til at indgå i tværfaglige samarbejder og udviklingsprojekter.

Du er uddannet fra konservatoriet og har gerne erfaring med:

  • undervisning af børn, unge og voksne fra begyndere til øvede
  • gruppe- og soloundervisning
  • klassisk klaversammenspil på øvet niveau
  • genremæssig bredde – du skal være velfunderet i det klassiske, men også gerne mestre det rytmiske

 

Løn efter overenskomst mellem KL/FMM.

Yderligere oplysninger kan frem til den 5. juli 2024 fås hos Gitte Sivkjær, Souschef på 40265418

Ansøgningen bilagt CV, eksamensbeviser, udtalelser m.v. sendes via linket

senest den 8. august 2024.  Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 14. august 2024.

 

Søg stillingen på Ishøj kommunes hjemmeside