Skip to main content Skip to footer

Ledige stillinger

Saxofon- og klarinetlærer

Ishøj Kulturskole søger en lærer til undervisning i saxofon, klarinet, sammenspil og projekter i samarbejde med folkeskolerne fra efter efterårsferien eller snarest muligt. Udover undervisningen er der møder, elevkoncerter og diverse andre arrangementer i løbet af undervisningsåret. Skemaet er placeret om mandagen. Der er 5 personalemøder i løbet af året, som er tirsdag formiddag, hvor du skal kunne deltage.

Du skal have lyst til at være med til at lave et aktivt opsøgende arbejde for at få flere saxofon- og klarinetelever. Der afsættes tid til dette i ansættelsen. Stillingen er på ca. 7/37. Der vil være mulighed for udvidelse af ansættelsen.

Om dig

Du møder dine kollegaer og eleverne med entusiasme og empati og forstår at tilrettelægge din undervisning ud fra den enkelte elevs niveau og ønsker. Du er udadvendt, nysgerrig og åben over for nye måder at undervise på, og har lyst til at indgå i tværfaglige samarbejder og udviklingsprojekter.

 

Derudover er du uddannet fra konservatoriet og har erfaring med:

  • undervisning af børn, unge og voksne fra begynder til videregående niveau
  • gruppe- og soloundervisning
  • undervisning i folkeskolen (hvis ikke du har erfaring med det, skal du have lyst og mod på det)
  • sammenspil
  • genremæssig bredde

 

Om os

Ishøj Kulturskole er en kulturskole i stor udvikling. Vi tilbyder undervisning til alle aldersgrupper. Vi har stort fokus på det tværfaglige samarbejde både internt i kulturskolen, men også på tværs i kommunen og med andre kommuner. Vi prioriterer samarbejdet mellem lærerne højt og forventer, at alle deltager aktivt i det faglige kollegiale samarbejde og arbejder for kommunens overordnede mission: Vi er til for borgeren og det kommunale fællesskab.

Løn efter overenskomst mellem KL/FMM.

 

Yderligere oplysninger

kan fås hos kulturskoleleder Anna Daub Svanholt på tlf. nr. 20789965

 

Ansøgning, bilag, cv, eksamensbeviser, udtalelser m.v. sendes via linket

senest den 4.10.2023.  Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 11.10.23


Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ishøj Kommune ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Ishøj Kommune har indført røgfri arbejdstid pr. 1. august 2019.

Hvis du vil vide mere om at arbejde i Ishøj Kommune, kan du kigge videre her.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anna Daub Svanholt.

 

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Anna Daub Svanholt

Ansøgningsfrist:

14. oktober 2023