Skip to main content Skip to footer

SYNG DIG GLAD

Kom og SYNG DIG GLAD i et fællesskab med fokus på sangglæde og godt humør

SYNG DIG GLAD er et kor for alle, der har lyst til at synge sammen med andre og være en del af et hyggeligt sangfællesskab. Undervisningen er specielt tilrettelagt dem, der har KOL eller andre lungeudfordringer. Alle kan være med i koret uanset alder, fysiske udfordringer og sangstemme – hver fugl synger med sit næb. 

Vi arbejder med at styrke åndedrættet gennem øvelser, der træner brystkassens smidighed og de muskler, vi bruger ved sang og tale for at opnå en større frihed og kontrol over vejrtrækning og stemmebrug. Det kan være særligt gavnligt for personer med astma, KOL eller andre lungesygdomme, som kan føre til nedsat lungefunktion. 

At synge sammen med andre har mange andre gode sideeffekter for krop og sjæl - følelsen af at få mere energi i hverdagen, styrkelse af koordination og generelt mere fysisk og psykisk velvære m.m.

Det kræver ingen tidligere erfaring med korsang at være med i fællesskabet, og man kan begynde med det samme. Vi synger sange fra nær og fjern - som bl.a. sange af bl.a. Kai Normann Andersen, Tim Christensen, Anne Linnet, Alberte, Kim Larsen, Elvis og mange flere.


Underviser

Undervisningstidspunkt
Tirsdag kl. 13.45 - 14.45

Undervisningssted
Ishøj Kulturskole

Pris
95 kr. pr. måned / 903 kr. for hele sæsonen (1. sept. - 15. juni)