Skip to the content

Ishøj Synger


- et tilbud til alle borgere i Ishøj, som har lyst til at mødes og synge sammen med andre!

Der synges sange fra nær og fjern - fra Højskolesangbogen til moderne rytmiske sange samt kanons og andre sangaktiviteter.

Tag din nabo eller familiemedlem under armen – eller kom alene og mød nye mennesker og få en dejlig aften med sang og et godt grin.

Alle kan være med – arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding!

Ishøj Synger i efteråret 2020

  • 30. september (aflyst pga. Covid-19 restriktioner)
  • 28. oktober (aflyst pga. Covid-19 restriktioner)
  • 25. november (aflyst pga. Covid-19 restriktioner)
    - alle dage kl. 19 på Ishøj Kulturskole

AT SYNGE er godt for sjælen, kroppen, hjernen, lungerne, fællesskabet, humøret, fysisk udholdenhed, sprogforståelse, matematisk tænkning, tværkulturel forståelse m.m.

Sagt om Ishøj Synger

Hvor er det dejligt, at synge på Ishøj Kulturskole. I går var jeg igen med til Ishøj Synger. Der var et flot sanghæfte med mange vintersange, som blev sunget. Sangerinden gjorde en lille bemærkning ved sangen ’Hvidt derude’ ved vers 2 linje 2, som gav en del jubel, jeg vil ikke gentage det her. Jeg må sige hun spiller godt, og synger godt. Ved start skulle vi alle op og stå, og til en sang gøre forskellige ting og lyde, så vi var klar til at synge. Efter nogle vintersange var det tid til at Køge Bugt Koret skulle synge. Jeg tro, der var 35 personer i koret. Og det må jeg sige! De sang godt, og blev ledet af en dygtig dirigent, som forstod at få koret i de lyse toner ind de rigtige steder, og de mørke toner. Hun have virkelig styr på koret. Og så må vi ikke glemme, at rummet, det foregik i, kunne godt rumme lydene, og musikken. Det var en super dygtig klaverspiller som sørgede for at stemningen kom i top. Gratis kaffe og kage var der, og de, der har stået for dette vil jeg gerne sige tak! Jeg vil glæde mig til den 28. februar, hvor Ishøj Synger igen.

Valby, 1. februar 2018 - Anker Nielsen, Valby